Η εταιρεία Ζωοθρεπτική Λήμνου - Κρυσταλλάς Ε.Π.Ε. είναι η μοναδική επιχείρηση στην Λήμνο για την εμπορία, τυποποίηση και επεξεργασία των πρώτων υλών αυτής με σκοπό την παραγωγή των καλύτερων ζωοτροφών για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών γύρω από την χοιροτροφία, πτηνοτροφία και κτηνοτροφία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 και μέχρι σήμερα προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες της, έχοντας προχωρήσει και στην επέκταση σε διαφορετική περιοχή αναπτύσσοντας ένα νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην περιοχή του Κοντιά για την καλύτερη και γρηγορότερη κάλυψη των αναγκών της περιοχής έχοντας επιπλέον σαν στόχο την εξαγωγή μοναδικών προϊόντων προς όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα με την αναβάθμιση των υπηρεσιών της η επιχείρηση έχει προχωρήσει σε καινοτομίες στον χώρο των ζωοτροφών με την παραγωγή μοναδικών προϊόντων από πρώτε ύλες του νησιού. Μερικά από αυτά είναι η Μπαμπακόπιτα, η Ζαχαρόπιτα και συνδυασμός για την δημιουργία ειδικών και στοχευμένων ζωοτροφών και προϊόντων για κάθε απαίτηση.

Στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στον Κοντιά Λήμνου διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα μηχανήματα για την επεξεργασία, την τυποποίηση και την παραγωγή των ζωοτροφών.

Επιλέξτε παρακάτω από τις καρτέλες για να δείτε τα εργοστάσια και τα προϊόντα μας...

  • Εργοστάσια
  • Προϊόντα

Αποστολές Πανελλαδικά    Λήμνος Μεταφορική

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρία μας είναι η μοναδική που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας, τυποποίησης και επεξεργασίας Ζωοτροφών στο νησί της Λήμνου από το 2001.

Εισάγουμε, επεξεργαζόμαστε και παράγουμε από πρώτες ύλες ποιοτικές ζωοτροφές για την κάλυψη της χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και κτηνοτροφίας.

Ζωοτροφές Κρυσταλλάς

Θα μας Βρείτε

Κεντρική Αποθήκη

4ο χλμ Επαρχιακής Οδού Μύρινα - Μούδρο 

Τηλ.: 2254061485

ΦΑΞ: 2254061485

 Νέο Υπερσύγχρονο Εργοστάσιο

Επαρχιακή Οδός Μύρινα - Κοντιά 

Τηλ.: 2254051288

ΦΑΞ: 2254051288

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site :   http://zoothreptiki-limnos.gr

Χάρτης Εργοστασίων

Κύλιση στην Αρχή